keurmeester

Keuringsbedrijf JUR is in het bezit van een geregistreerd Keurmeester certificaat elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN 3140. JUR is tevens  VCA gediplomeerd. De standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.

service & certificaten

De keuringen (en eventuele) reparaties kunnen op elke locatie in Nederland uitgevoerd worden. De volledig uitgeruste servicebus heeft een werkbank, reserveonderdelen en al het noodzakelijke gereedschap. Vanuit het centraal gelegen Nijkerkerveen (Gelderland) kan keuringsbedrijf JUR snel ter plaatse zijn.

 

Er wordt gebruik gemaakt van professioneel keurapparatuur. Waaronder de SafetyPAT 3140. Dit is een vooruitstrevende tester met een groot scala aan testfunctionaliteiten. Tevens is het mogelijk om keuringen van niet-elektrische gereedschappen in te voeren in de tester. 

Naast het Keurmeester NEN 3140 certificaat is JUR ook in het bezit van een VCA certificaat. Beide certificaten kunnen op verzoek worden getoond. Zo weet uw zeker dat alle werkzaamheden vakkundig en veilig worden uitgevoerd.

Gecertificeerd

KEURMEESTER 3140

VCA_logo.png